Puhtauspalvelut

Puhdasta päivää!

Puhtauspalveluiden suunnittelun ja tuottamisen lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet, tilojen käyttötarkoitus ja kustannustehokkaat palvelut. Laadukkaalla puhtauspalvelulla kohennetaan kiinteistöjen arvoa ja pidennetään niiden elinkaarta. Puhtauspalveluiden käytössä olevat nykyaikaiset puhdistusaineet ja -menetelmät sekä siivouskoneet ja -välineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Puhtauspalvelut tuottaa toimipistekohtaisesti palvelukuvauksen mukaisia palvelutuotteita, joita ovat ylläpitosiivous, perussiivous, tekstiili- ja vuodehuoltotehtävät sekä muutto- ja tilaussiivoukset. Puhtauspalvelut huolehtii myös asiakkaiden vaihtomattopalveluista ja hygieniatarvikkeista.

Vantin puhtauspalveluita tuotetaan Vantaalla muun muassa päiväkodeissa ja kouluissa, monitoimitaloissa, nuorisotaloissa, uimahalleissa sekä toimistoissa. Noin 300 ammattilaista pitävät päivittäin puhtaana hieman alle 500 000 m2.

Puhtauspalveluiden ammattinimikkeitä ovat palveluesihenkilö, palveluohjaaja, laitoshuoltaja ja palvelutyöntekijä. Puhtauspalveluissa kehitetään palvelutuotteita ja henkilöstön osaamista jatkuvasti perehdytyksellä, opastuksella ja erilaisilla koulutuksilla.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Ateriapalvelut
Kiinteistöpalvelut
Aula- ja turvapalvelut