vanttilaisia

Kiinnostaako oppisopimuskoulutus?

Oppisopimuskoulutus Vantissa

Etsitkö oppisopimuspaikkaa ateria-, puhtaus- tai kiinteistöalalta?

Vantissa tärkein tehtävämme on tuottaa asiakkaille hyviä kokemuksia huolehtimalla tilojen viihtyisyydestä sekä tarjoamalla rentouttavia arjen ruokailuhetkiä. Meille arki on aina hyvän palvelun arvoista. Toimimme ateria-, puhtaus- ja kiinteistöalan tehtävissä arjen ympäristöissä.

Haemme nyt oppisopimuksella kokkeja, laitoshuoltajia, vartijoita sekä kiinteistönhoitajia. Sinulla on mahdollisuus täydentää myös omaa perustutkintoasi oppisopimuksella ammattitutkinnoksi.

Meille tärkein ominaisuutesi on innokas ja kiinnostunut asenne uuden oppimiseen.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, joustava ja aktiivinen asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakassuhdetaitoja.

Katso infovideo, jolla osallistuimme Oppisopimusviikon 2023 kilpailuun.

Tarjoamme sinulle lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta ja hyvinvoinnista. Meillä on modernit työvälineet ja -järjestelmät ja hyvä fiilis tehdä töitä.

Oppisopimuskoulutus alkaa sopimuksen mukaan ja henkilökohtainen oppimispolkusi suunnitellaan ennen opintojen aloittamista Vantaan ammattiopisto Varian kanssa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Mahtavaa!

Täytä hakemus ja kerro meille, minkä alan oppisopimuskoulutusta olet etsimässä. 

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja hyvää arkea vantaalaisille!

Hyvää arkipäivää toivottaen,

Vantti

Yhteyshenkilö

Tiina Virtanen
Rekrytointiasiantuntija
040 628 1841
tiina.virtanen2@vantti.fi

Jos et löydä itsellesi sopivaa tehtävää, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

Tahdomme tukea tulevaisuuden osaamisen kehittymistä ja tarjoamme monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia sekä opiskelijoille että työnhakijoille. Voit hakea Vanttiin myös työssäoppijaksi tai työkokeilijaksi.

Lisätietoja ja ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä:
vantti.rekrytointi(a)vantti.fi