Tietoa meistä

Vantti on olemassa, jotta vantaalainen arki voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Me huolehdimme Vantaan kaupungin ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluiden toimivuudesta.

Vantti on Vantaan kaupungin omistama, noin 900 ihmistä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli noin 54 miljoonaa euroa.

Ihmisen kokoinen – Vantin strategia

Vantin suunta muuttuvassa maailmassa

Muutos, jota haluamme luoda, ponnistaa ensisijaisesti kaikkien vanttilaisten arvostuksesta, yhdessä tekemisestä sekä vilpittömästä halustamme olla Vantaan kaupungin luotettavin yhteistyökumppani.

Me yhdessä teemme Vantista kaupungin reiluimman työpaikan ja luotettavimman yhteistyökumppanin.

Näillä valinnoilla menemme kohti yhteistä suuntaamme

Jotta pystymme kulkemaan päämäärätietoisesti kohti valitsemaamme suuntaa, meidän on päätettävä, mitkä asiat nostamme toimintamme keskiöön. Meille selkeät alueet, joihin keskitymme, ovat omat ihmisemme, asiakkaamme sekä ympäristö.

  • Ihmiset ensin.
    Vantin työntekijät ratkaisevat sen, millainen työpaikka olemme ja millainen kokemus asiakkaillemme meistä jokaisessa kohtaamisessa syntyy.
  • Asiakaskokemus, joka yllättää positiivisesti ja ylittää odotukset.
    Luottokumppanin roolin saavuttaminen edellyttää tarkalla korvalla kuuntelua ja ymmärrystä asiakkaan tarpeista.
  • Vastuulliset teot osaksi arkipäivää.
    Kannamme vastuumme siitä, miten Vantti vaikuttaa meitä ympäröivään maailmaan. Teemme aina eettisiä ratkaisuja ympäristön suhteen.

Toimintaperiaatteet, joilla Vantissa tehdään töitä

Vantin strategia tulee todeksi jokaisen vanttilaisen kädenjäljen kautta. Se, millaista meillä ja meidän kanssamme on tehdä töitä, perustuu neljälle toimintaperiaatteelle, joita pyrimme noudattamaan joka ikinen päivä:

● Olemme kumppani toisillemme, asiakkaillemme ja vantaalaisille.
Autamme arjessa, kuuntelemme ja kehitämme.

● Aina ehtii moikkaamaan.
Me haluamme jättää hyvän mielen työkaverille, asiakkaalle ja kaikille vantaalaisille. Hyvä arkipäivä syntyy pienistä teoista. Meillä on aina aikaa moikata.

Kohtelemme kaikkia reilusti ja tasa-arvoisesti.
Meistä itsestämme on kiinni, millaista meillä ja meidän kanssamme on tehdä töitä.

Valitsemme tehdä hyvin.
Vastuullisuus on vahva kivijalka kaikelle toiminnallemme. Teemme aina eettisiä valintoja niin laadun, ympäristön kuin sosiaalisen tasa-arvonkin suhteen.

Näin huolehdimme, että vantaalainen arki voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla.

Vantti toivottaa koko Vantaalle hyvää arkipäivää.