Vantti. Hyvää arkipäivää.

Vantti on lähes tuhat ihmistä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli noin 48 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia. Inhouse-periaatteella toimivassa yrityksessä omistaja ja yritys voivat ostaa toisiltaan palveluja tai tuotteita niitä kilpailuttamatta.

Visio

Visiomme on olla Suomen arvostetuin, kilpailukykyisin ja innovatiivisin kunnallinen ateria-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaja, joka on kilpailukykyinen myös yksityisten toimijoiden kanssa.

Strategia

Toimintamme tavoitteena on taloudellinen tehokkuus ja samalla sopimuksen mukainen palvelun laatu. Tuotamme palvelujamme inhouse-periaatteella. Kehitämme tuottavuuttamme ja yhdenmukaistamme toimintatapojamme. Tuotamme palvelumme kilpailukykyisesti sekä ylläpidämme ja kehitämme koko henkilöstön osaamista ja sitoutumista.

Tärkeimmät tavoitteet

  • Parantaa kilpailukykyä
  • Kehittää asiakastyytyväisyyttä
  • Löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Arvot

Arvomme ovat ammattiylpeä, osallistava, kehittävä ja yhteiskuntavastuullinen.

Palvelulupaus

Vantti luo yhteistä arkea. Arki on hyvän palvelun arvoista, sillä vietämme vuosittain noin 260 arkipäivää.

Hyvä arki on sellaista, että työnteko tai vaikka koulunkäynti sujuu jouhevasti: ruoka on ravitsevaa ja maukasta, kiinteistöt pysyvät siisteinä ja kaikille voidaan taata turvallinen ja viihtyisä toimintaympäristö.

Me vanttilaiset rakennamme vantaalaisten arkea ja varmistamme, että palvelumme pelaavat.

Me kuuntelemme, keskustelemme ja kehitämme, sujuvan arjen puolesta nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakaslupauksemme ja sloganimme on Hyvää arkipäivää.