Vantin laskutusosoitteet

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:lle osoitetut laskut tulee lähettää alla olevilla osoitteilla. Laskun mukana tulevat liitteet (kuten esim. lehdet) postitetaan kuitenkin tilaajan katuosoitteeseen ja vain laskut alla olevaan OVT-, sähköposti- tai PL-osoitteeseen.

Laskutusosoitteet verkkolaskuille

Yrityksemme tiedot
Nimi:
Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy
Y-tunnus: 2440395-5

Välitystiedot
Verkkolasku-osoite: 003724403955
(OVT) Välittäjätunnus: 003703575029
Verkkolaskuoperaattori:
Telia Finland Oyj

Toimittajaportaali

Toimittaja luo ja lähettää laskut toimittajaportaalissa (www.laskuhotelli.fi/portaali) sähköisesti, jos laskun lähettäjällä ei ole verkkolaskutusmahdollisuutta. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Kun haluat rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ostolaskut@vantaa.fi. Rekisteröitymistä varten tarvitaan laskuttavan henkilön nimi ja sähköpostiosoite.

Laskutusosoite sähköpostilaskuille

PDF- tai Tiff-tiedostot toimitetaan sähköpostiosoitteeseen ostolaskut.fi@cgi.com

Laskutusosoite paperilaskuille

Osoite: Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy, PL 756, 00074 CGI
Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Pyydämme myös huomioimaan, että laskutusosoite tulee näkyä sekä laskulla että postituskuoressa.

Kaikissa laskuissa tulee olla VIITE: kustannuspaikkanumero sekä tilaajan nimi.

Rakennuspalveluita koskeva käännetty ALV
 
Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy on AVL 8c § 1 momentin mukaisesti rakentamispalveluja muutoin kuin satunnaisesti myyvä elinkeinonharjoittaja, johon ostajana sovelletaan 1.4.2011 voimaan astunutta lakia rakennusalan käännetystä arvonlisäverovelvollisuudesta.
 
Käänteisen arvonlisäveron myötä myyjän laskuttaessa Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:ltä rakentamispalveluja myyjä merkitsee laskuunsa:
– oman y-tunnuksensa
– Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n y-tunnuksen 2440395–5
– maininnan ”käännetty arvonlisäverovelvollisuus (AVL 8c §)

Toimittaessanne Vantille rakentamispalveluita sekä sen ulkopuolisia tuotteita ja palveluita, pyydämme ystävällisesti huomioimaan laskutuksessanne, että järjestelmämme eivät tue usean arvonlisäverokannan käsittelyä samalla laskulla. Tarvitsemme erilliset laskut verokannoittain.