Monipuolisia palveluita vantaalaisille

Vantin tehtävänä on tukea Vantaan kaupunkikonsernin toimialoja ja niiden asiakkaita tuottamalla asiakkaiden tarpeita vastaavia ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluita ja niitä tukevia palveluja.

Ateriapalvelut

Ateriapalvelumme edistää eri-ikäisten asiakkaiden hyvinvointia tarjoamalla ravitsevaa ja maukasta ruokaa mm. vantaalaisissa päiväkodeissa, kouluissa, Vantaan sairaala ja hoivakodeissa.

Puhtauspalvelut

Puhtauspalvelumme huolehtii tilojen siisteydestä Vantaalla mm. päiväkodeissa, kouluissa, hoivakodeissa, Vantaan sairaalassa, monitoimitaloissa, nuorisotaloissa, terveydenhoitotiloissa, uimahalleissa sekä toimistoissa. Viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö lisää ihmisten hyvinvointia.

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalvelumme takaa turvallisen ja viihtyisän ympäristön huolehtimalla kiinteistöjen yleishoidosta ja teknisestä ylläpidosta ympäri Vantaata.

Aula- ja turvapalvelut

Aula-ja turvapalvelumme hoitavat asiakkaiden opastusta sekä tilojen yleisvalvontaa. Koulutetut vartijamme huolehtivat asiakkaidemme tilojen turvallisuudesta. Hoidamme muun muassa kaupungin postin, hoitotarvikkeiden ja terveydenhuollon apuvälineiden kuljetuksen