Kiinteistöpalvelut

Hyvää kiinteistöpäivää!

Kiinteistöpalvelut tuottaa monipuolisia kiinteistönhoitopalveluja sekä erilaisia teknisiä, kuljetus- ja turvapalveluja asiakkailleen Vantaalla. Yksikön tavoitteena on turvata asiakkaidensa alueen viihtyvyys ja laadukas kiinteistönhoito sekä kehittää kiinteistöjen ylläpitoa tuottavasti ja laadukkaasti. Kiinteistöpalveluissa työskentelee noin 200 eri alojen ammattilaista ja ylläpidettäviä neliöitä on n. 930 000 m2.

Kiinteistönhoidon tehtäviin kuuluu kiinteistöjen kokonaisvaltainen kiinteistönhoito rakennuksissa ja pihoilla, missä laadukas kiinteistönhoito mahdollistaa kaupungin kiinteistöjen pitkän elinkaaren hyödyntämisen täysimääräisesti. Ammattitaitoiset tekniset kiinteistönhoitajat vastaavat ilmanvaihtojärjestelmien ja kiinteistöautomaation ylläpidosta sekä huollosta.

Kuljetuspalvelut vastaavat muun muassa kaupungin postin, hoitotarvikkeiden ja terveydenhuollon apuvälineiden kuljetuksesta.

Tekniset palvelut vastaavat kiinteistöjen ja toimitilojen ennakoimattomista ja vuosittaisista korjauksista, kirvesmies-, maalaus- ja rautarakennetöistä, ulkoalueiden rakenteiden ylläpidosta sekä leikkivälineiden tarkastuksesta ja uimahallien huollosta. Lisäksi tekniset palvelut hoitavat kiinteistöjen LVI-järjestelmiä eli ilmanvaihtoa, lämmitystä ja putkitöitä, ja vastaavat myös kiinteistöjen sähkötöistä sekä turvatekniikan tehtävistä, kuten murtohälytyslaitteiden aikamuutoksista ja käyttäjäkoodeista.

Erityisosaamistamme on myös uimahallien huoltotehtävät. Uimahallien laitosmiehet työskentelevät allaskemikaalien parissa, mikä vaatii vesipassin suorittamisen.

Kiinteistöpalvelumme

Tutustu myös muihin palveluihimme

Ateriapalvelut
Puhtauspalvelut
Aula- ja turvapalvelut