Vantti on vuoden oppisopimustyönantaja

Vantti on vuoden oppisopimustyönantaja

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy on valittu vuoden 2023 oppisopimustyönantajaksi. Vantti osallistui lokakuussa Suomen oppisopimusosaajat ry:n järjestämään Oppisopimusviikon kilpailuun esittelyvideolla, johon oli koottu tietoa Vantin oppisopimusosaamisesta sekä yhteistyöstä Vantaan ammattiopisto Varian kanssa. Kilpailuvideon voit katsoa ohesta.

Kilpailuun osallistui valtakunnallisesti niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin kuudessa eri kategoriassa, ja Vantti oli ehdolla yli 20 henkeä työllistävien yritysten sarjassa. Varia ehdotti Vanttia kilpailuun perustelemalla ehdotustaan seuraavasti:
”Vantti on koulutusmyönteinen yritys, joka toimii suunnannäyttäjänä monipuoliseen osaamisen kehittämiseen oppisopimuskoulutuksella. Vantti käyttää kattavasti henkilöstön osaamisen kehittämisessä erilaisia tutkintoja ja tutkinnon osia sekä hyödyntää niitä kaikissa liiketoiminnoissaan.”

Vantin HR-johtaja Irene Toivola (vas.), Suomen oppisopimusosaajat ry:n puheenjohtaja Anna Mari Leinonen, opetusministeri Anna-Maja Henriksson sekä Vantin HR-asiantuntija Minna Tuomi yhteiskuvassa palkintojenjaon yhteydessä. Kuva: Suomen oppisopimusosaajat ry.

Vuoden oppisopimusosaajien palkitsemistilaisuus oli osa Tampereella 10.–11.10. järjestettyä oppisopimuskoulutuksen satavuotisjuhlaseminaaria, ja palkinnot ojensi opetusministeri Anna-Maja Henriksson yhdessä Oppisopimusosaajat ry:n puheenjohtaja Anna Mari Leinosen kanssa. Vantista palkintoa olivat vastaanottamassa HR-johtaja Irene Toivola sekä HR-asiantuntija Minna Tuomi.

Oppisopimuskoulutus on ollut kiinteä osa Vantin toimintaa koko yhtiön olemassaolon ajan. Tarjoamme vuosittain useita kymmeniä oppisopimuspaikkoja tulevaisuuden osaajille, ja lisäksi kannustamme henkilökuntaamme suorittamaan ammatti- tai osatutkintoja oppisopimuksella. Näin pyrimme varmistamaan, että henkilökuntamme osaaminen pysyy hyvällä tasolla ja että voimme tarjota työpaikkoja hyvän arkipäivän tekijöille myös jatkossa.