Vantin hallitus kokoontui 25.9.2024

Kokouksen aluksi kiinteistöpalvelujohtaja Mikko Malila kertoi Vantin hallitukselle vastuualueensa ajankohtaisista asioista. Esillä oli mm. kiinteistöjen työmäärään liittyvä mitoituksen tarkistus, joka oli saatu loppuun kesän aikana. Nyt päivitetyn kiinteistökohtaisen työmitoituksen avulla voidaan varmistaa työn jakautuminen tasaisesti kiinteistönhoitajien kesken myös tulevilla kokonaispalvelualueilla.

Toimitusjohtaja Taina Huttunen raportoi hallitukselle, että kaupunginjohtajan esityksestä on perustettu keittiöiden palveluverkkotyöryhmä määrittelemään tulevan palveluverkon suunnittelun periaatteita. Työryhmässä on laajasti kaupungin eri toimijoiden edustajia. Työryhmän puheenjohtajana toimii hankintajohtaja Tiina Ekholm. Vantista työryhmässä mukana ovat ateriapalvelujohtaja Hannakaisa Haanpää ja toimitusjohtaja Taina Huttunen. Tavoitteena on tuoda palveluverkkosuunnitelman periaatteet Vantaan kaupungin konsernijaoston ja hallituksen hyväksyttäväksi syksyn 2024 aikana. Vantin hallitus oli tyytyväinen siihen, että lopulta saataisiin aikaiseksi keittiöiden palveluverkkosuunnitelma, jota kaupungin eri toimijat sitoutuvat toteuttamaan. Erityisen tärkeää on, että Vantille laadittu kehittämisohjelma saataisiin etenemään ja palveluverkon keskittämisestä saatavat hyödyt voivat realisoitua.

Kokouksessa esillä oli myös yhtiön tämän vuoden toimintasuunnitelma. Suunnitelmat ovat pääpiirteissään edistyneet suunnitellusti. Joitakin viivästymisiä on ilmennyt, mutta näillä näkymin asiat saadaan kuitenkin toteutettua vuoden loppuun mennessä suunnitellusti.