Marraskuun hallituksen kokouksessa 27.11.2024 ateriapalvelujohtaja Hannakaisa Haanpää kertoi vastuualueensa ajankohtaisista asioista. Kokouksessa hyväksyttiin myös henkilöstön palkitsemiseen liittyvät linjaukset sekä nykyisen toimitusjohtajan jatkosopimus vuoden 2025 loppuun asti.
Hannakaisa Haanpää kertoi hallitukselle, kuinka ateriapalvelut toteutetaan tulevassa organisaatiomallissa. Valmistuskeittiöt tulevat muodostamaan oman yksikkönsä. Palvelukeittiöt sijaitsevat tulevilla asiakasalueilla ja jakaantuvat keittiöihin, johon ruoka otetaan vastaan joko kuumana tai kylmänä.
Lapset ja nuoret ovat kuluvan vuoden aikana osallistuneet uusien ruokien maistelupajoihin ja vastanneet toiveruoka- ja kouluruokakyselyyn. Kouluruokakyselyyn vastasi 1708 oppilasta eri luokka-asteilta. Asteikolla 1–3 kouluruuan maistuvuudeksi arvioitiin 1,8, joka oli hieman edellistä vuotta parempi.
Vantin johtoryhmä esitti hallitukselle, että vuoden 2025 palkitseminen muuttuisi aikaisemmasta siten, että se tukisi erityisesti kokonaispalveluun siirtymistä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Tulevana vuonna Vantin Verraton -palkitseminen kohdistuisi kokonaispalvelutiimiin ja hyvistä asiakaspalautteista palkittaisiin myös koko tiimi. Muu huomioiminen ja henkilöstöedut säilyisivät ennallaan. Hallitus hyväksyi johtoryhmän esityksen.
Hallitus piti tärkeänä, että toimitusjohtaja on mukana uuden organisaation käynnistämisessä ja päätti jatkaa nykyisen toimitusjohtajan työsopimusta vuoden 2025 loppuun, jolloin hän jää tehtävästään eläkkeelle.