Vantin vuosikatsaus 2023 on julkaistu

Vantin vuosi 2023 on nyt luettavissa

Vantin vuosi 2023 sisälsi paljon toiminnan ja palvelulaadun kehittämistä. Aloitimme muun muassa monivuotisen asiakaskokemuksen kehittämisohjelman, jonka myötä pyrimme parantamaan tekemistämme ja asiakastyytyväisyyttä. Lisäksi lanseerasimme keväällä yhtiön vastuullisuusohjelman, joka kantaa nimeä Valitsemme tehdä hyvin. Ohjelmaan on listattu konkreettisia toimia, joilla Vantti huomioi sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun toiminnassaan.

Loppuvuonna toteutetun henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella meille myönnettiin jo kolmannen kerran peräkkäin Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus. Myös koulutusmyönteisyytemme noteerattiin, kun Vantti valittiin syksyllä vuoden oppisopimustyönantajaksi.

Vuoteen on siis mahtunut paljon, ja nyt tekemisemme on koottu yksiin kansiin. Vantin menneestä vuodesta voit lukea enemmän Vantin vuosi 2023 -julkaisusta.