Vantin hallitus kokoontui 24.8.2022

Vantin hallitus kokoontui syyskauden ensimmäiseen kokoukseensa 24.8.2022.

Mika Takkisen siirryttyä toimitusjohtajaksi Kuopion Servicaan hänen tilalleen Vantin ateriapalvelujohtajaksi valittiin Hannakaisa Haanpää, joka aloittaa Vantin palveluksessa 1.9.2022. Vantille Hannakaisa siirtyy Kangasalan ateria- ja siivouspäällikön tehtävästä.
”Ateriapalveluyksikössä on menossa merkittäviä muutoksia ja siksi on tärkeää, että saimme alan vahvan kokemuksen omaavan henkilön viemään läpi näitä koko yrityksen kannalta merkittäviä kehityshankkeita”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jari Ahokas.

Ateriapalveluyksikön muutosten taustalla on useita asioita. Vantilta hyvinvointialueelle siirtyvä liiketoiminta muuttaa jäljelle jäävän yksikön rakennetta. Tiedossa on jo nyt, että esimiestyötä tullaan tässä yhteydessä organisoimaan uudelleen vuoden 2023 alusta alkaen. Lisäksi Vantin ateriapalveluissa on meneillään merkittävä tuotantotavan muutos. Vantaan kaupunki on vähentänyt ja aikoo edelleen vähentää pienten valmistavien keittiöiden määrää.

Ruoan valmistustilojen vähentyessä Vantti on kuluvan vuoden aikana valinnut itselleen yhteistyökumppanin, joka tuottaa osan ateriakomponenteista Vantin oman tuotannon ohella. Näin toimien pystymme vastaamaan keittiöverkon resurssimuutoksiin. Tämän vuoden aikana saadaan maaliin iso kehityshanke ateriapalvelujen tuotannonohjausjärjestelmän päivitykseen liittyen. On todettu, että vaikka kyseessä onkin päivitys, niin muutoksia on niin paljon, että voidaan puhua uudesta järjestelmästä.

Tähän junaan Hannakaisa on tullut veturinkuljettajaksi. Hallitus toivottaa Hannakaisan tervetulleeksi Vanttiin!