Vantin vuosi 2020 on julkaistu

Kulunut vuosi osoitti toimintakykymme vaikeissakin olosuhteissa

Vuosi 2020 muutti ratkaisevasti arkeamme; miten työskentelemme, matkustamme ja miten vietämme aikaa läheistemme kanssa. Taudin puhkeamisesta lähtien ykkösprioriteettimme yhtiönä on ollut turvata työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuus ja terveys. Kulunut vuosi osoitti, että kykenemme toimimaan tehokkaasti vaikeissakin olosuhteissa. Tästä iso kiitos kuuluu koko henkilöstölle!

Vantin vuosi on katsaus vuoteen 2020 koko organisaation ja eri liiketoimintojen näkökulmasta. Vantin vuodesta löydät taloudelliset tunnusluvut, tietoa henkilöstöstä sekä liiketoimintayksikköjemme katsaukset vuodesta 2020.

Katsauksessa kerromme myös ympäristötyöstämme, työsuojelustamme ja Urbaania kasvua Vantaalla -hankkeen edistymisestä. Voit tutustua Vantin vuoteen alla olevasta linkistä.

Vantin vuosi 2020 lukuina