Vantti Suomen innostavimpien työpaikkojen joukkoon – jo toisen kerran peräkkäin!

Suomen innostavimmat työpaikat on suomalaisen työelämän tunnustus, joka myönnetään vuosittain parhaille Eezy Flown PeoplePower-tutkimukseen osallistuneille organisaatioille. Vantti toisti viime vuonna saavutetun upean tuloksen ja kuuluu näin ollen myös kuluvana vuonna Suomen innostavimpiin työpaikkoihin.

Syksyllä järjestetyn henkilöstötutkimuksen tulokset saatiin marraskuun lopussa ja niiden myötä Vantille myönnettiin Suomen innostavimmat työpaikat 2022 -tunnustus. Pääsimme palkittujen joukkoon jo toisen kerran peräkkäin, sillä Vantti nousi Suomen innostavimpien joukkoon myös viime vuoden tulosten perusteella. Tällä kertaa kokonaistulosta saatiin vielä hiukan parannettua, mikä osoittaa henkilöstön vahvaa sitoutumista työnantajan toimintaan ja sen kehittämiseen.

Tutkimuksen ja tulosten käsittelyn toteutti Eezy Flow Oy, joka vertaa suomalaisia työnantajia PeoplePower-luokituksen avulla. Luokituksella selvitetään henkilöstön sitoutumisen ja omistautuneisuuden tasoa työhönsä ja työnantajaan. PeoplePower-asteikolla Vantti saavutti tänäkin vuonna arvosanan Hyvä+ eli toiseksi korkeimman tason.

Vastausten perusteella monella osa-alueella on saatu aikaan parannuksia ja positiivista kehitystä. Esimerkiksi omat kehittymismahdollisuudet nähtiin nyt parempina kuin edellisessä tutkimuksessa. Vantti koettiin myös aiempaa reilummaksi työpaikaksi.

Henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella Vantin henkilöstö odottaa ja uskoo, että tutkimuksen vastauksia hyödynnetään yhtiön toiminnan kehittämisessä. Näin on myös tarkoitus toimia, sillä tulokset tullaan käymään läpi tiimeissä esihenkilöiden johdolla ja yhtiön toimintaa tullaan kehittämään näiden keskusteluiden pohjalta.