Vantti AVAINTAn kevätseminaarissa

Vantin HR-asiantuntija Minna Tuomi oli torstaina 19.5.2022 esiintymässä avaintyönantajat AVAINTA ry:n järjestämässä live kevätseminaarissa.

Osaamista on kehitetty Vantissa vuoden 2021 aikana useilla eri oppisopimuskoulutuksilla. Eilen olin esiintymässä ihan livenä Avaintan kevätseminaarissa. Olin kertomassa Vantin ja Kevan yhteisestä työelämän kehittämisraha hankkeesta johon saimme rahoituksen 2021-2023. Hanke kestää 2 -vuotta ja aiheena on ”Monikulttuurisuusvalmiuksien kehittäminen ja erityisryhmien intergroiminen Vanttiin perehdytyksellä”.

Lue tästä Kevan kirjoittama artikkeli Vantin hankkeesta

Aikaisempi työni Urbaania kasvua Vantaa hankkeessa ja siinä tehty täsmätyöntekijöiden työllistäminen toimi ponnahduslautana tähän Kevan kehittämishankkeeseen. Vantti työllisti Urbaania kasvua Vantaan partneriyrityksenä 40 täsmätyökykyistä puolen vuoden aikana ja solmimme myös 48 oppisopimusta.

Katso jutun lopusta video UKV lopputapahtumasta, jossa kerron enemmän Vantin onnistumisista.