Mika Takkinen on Vantin uusi ateriapalvelujohtaja

Vantin uudeksi ateriapalvelujohtajaksi on valittu Mika Takkinen.
Mika aloittaa tehtävässään 19.10.2020 ja ottaa vetovastuun Vantin ateriapalveluliiketoiminnasta.

​​​​​​​Vanttiin Mika siirtyy Puolustusvoimista, jossa hän on toiminut johtavana asiantuntijana ja sitä ennen Leijona Cateringin liiketoimintajohtajana yhteensä noin kahdeksan vuoden ajan. Aiempaa kokemusta Mikalta löytyy erilaisista tehtävistä majoitus ja ravintola-alalla sekä tukkuliiketoiminnassa.

”Mukavaa päästä jatkamaan sitä hyvää työtä, mitä Vantissa on vuosien aikana tehty. Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä henkilökuntamme kanssa ja kehittämään toimintaamme edelleen. Vannon yhteistyön ja kumppanuuksien nimiin palveluiden laadun ja asiakastyytyväisyyden kehittämisessä”, Mika kertoo.

”Toivon, että pääsen pian tapaamaan ihmisiä kasvokkain ja toteuttamaan parempaa arkea vantaalaisille. Kannustan ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä”, Mika toteaa

Tervetuloa Vanttiin Mika!

Mika Takkinen aloittaa Vantin ateriapalvelujohtajana 19.10.2020