Ateriapalvelujohtaja Harri Koivula siirtyy uusiin tehtäviin

Ateriapalvelujohtaja Harri Koivula lopettaa Vantin palveluksessa 9.8.2020 ja siirtyy toisen työnantajan palvelukseen. Olemme käynnistäneet uuden ateriapalvelujohtajan etsinnän. Puhtauspalvelujohtaja Jaana Kivenjuuri toimii ateriapalvelujohtajan sijaisena, kunnes uusi ateriapalvelujohtaja on löytynyt.

”Harrilla on alusta alkaen ollut selkeät näkemykset siitä, miten Vantin ateriapalveluiden toiminnan tulisi kehittyä ja miten alavireinen liiketoiminta saadaan nousuun. Reilussa parissa vuodessa ateriapalvelut ovat Harrin johdolla tehneet tuloksellisen täyskäännöksen. Ateriapalvelujen tulosten parantumisen myötä myös Vantin tulokset ovat parantuneet. Tästä positiivisesta kehityksestä kiitämme Harria ja hänen tiimiään tiimiä.”, Vantin toimitusjohtaja Taina Huttunen kertoo.

”Aika Vantissa on ollut opettava ja täynnä mielenkiintoisia haasteita. Talletan muistoihin monia hienoja hetkiä kanssanne. Vanttilaiset ovat sitoutuneita ja työteliäitä ja arvostan erittäin paljon Vantin hyvää yhteishenkeä. Erityisesti jään kaipaamaan mahtavan ammattitaitoista, osaavaa ja sitoutunutta ateriapalvelujen tiimiä. Olemme yhdessä vieneet läpi mittavan toimintamallin muutoksen ja saaneet ateriapalvelujen työtyytyväisyyden ja kannattavuuden hyvälle tasolle. Lämmin kiitos siitä kaikille, olette mahtava porukka!”, Harri kertoo.

Harri Koivula