Vantti kahmi palkintoja Kouluruokakilpailussa

Länsimäen koulun keittiön tiimi Sini, Bao ja Minna keräsi yhteensä kolme palkintoa Kouluruokakilpailun finaalissa. Länsimäen koulun tiimi palkittiin yleisön suosikkijoukkueena ja voitti palkinnot parhaasta liha-annoksesta sekä parhaasta vuokaruuasta. Koko kilpailun voitto meni Kajaaniin.

Sini, Bao ja Minna olivat yleisön suosikkijoukkue ja voittivat myös parhaan liha-annoksen ja parhaan vuokaruuan palkinnon

Lapset toimivat tuomareina

Lähes 20-henkinen tuomaristo koostui lapsista ja ruoka-alan ammattilaisista, jotka arvioivat ruuan makua, tuoksua, lämpötilaa, tuoksua ja suutuntumaa. Kilpailussa valmistettiin kasvis-, kala-, ja liha-annokset, jotka nostettiin tuomaristolle maistettavaksi tunnin välein.

Vantin tiimin menussa oli:
-BBQ-kanaa, paahdettuja perunoita ja colea
-Tonnikala-cheddar-makaronilaatikko
-Mifu-kookoskeitto

Tältä näyttivät valmistetut ruoka-annokset

Vantaan oppilaat kannatusjoukkoina

Kilpailupäivä oli jännittävä niin tiimille kuin yleisöllekin. Vantin tiimiä kannattamaan oli saapunut noin 50 Länsimäen koulun ja Dickursby Skolanin oppilasta, joten kannustus oli taattu. Sinisiin T-paitoihin pukeutunut kannattajajoukko piti ääntä Antero Mertarannan huudattaessa kisayleisöä.

Tiimi ja kannatusjoukot pääsivät yhteiskuvaan kilpailun juontaneen Antero Mertannan kanssa

Kouluruokakilpailun finaali osoitti, miten upeaa työtä kouluruokaa valmistavat ammattilaiset tekevät. Haluamme kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita joukkueita upeasta finaalista ja onnittelut Kajaanin voittajajoukkueelle.

Erityinen kiitos kuuluu Vantin Länsimäen koulun tiimille Sini Tiensivulle, Minna Peipolle ja Bao Yaolle upeasta suorituksesta finaalissa ja kisoihin valmistaumisessa.

Lue lisää Kouluruokakilpailun tiedotteesta