Vantti myi Hotelli Tikkurilan liiketoiminnot Linnosun Oylle 16.5.2019

Liiketoimintakauppa

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy (Vantti) ja Linnosun Oy ovat tehneet liiketoimintakaupan, joka koskee Tikkurilan urheilupuistossa sijaitsevan Hotelli Tikkurilan hotelli-, ravintola- ja kahvilatoimintaa. Liiketoiminta siirtyi 15.5.2019 Linnosun Oy:lle.

Vantti päätti luopua hotelli- ja kahvilatoiminnastaan vuoden 2019 alusta voimaan astuneen inhouse-yhtiöiden ulkoista myyntiä rajoittavan hankintalain muutoksen vuoksi.

Työntekijät siirtyvät liiketoiminnan luovutuksen yhteydessä ns. vanhoina työntekijöinä Linnosun Oy:n palvelukseen. Näin Linnosun saa osaavien työntekijöiden resurssit käyttöönsä kaupan myötä.

Linnosun Oy:n johdolla on pitkä kokemus majoitus- ja ravintola-alalta. Vantaalla he harjoittavat liiketoimintaa Tikkurilan jäähallin kahvio Ice Cafessa ja ravintola Shamrockissa sekä Kouvolassa ravintola Mulligan`sissa.

”Hotelli Tikkurilan liiketoiminta menestyy silloin, kun toimitaan yhteistyössä Vantaan kaupungin toimijoiden kanssa – sekä lisäksi muiden paikallisten tahojen, tapahtumajärjestäjien, ja muiden aktiivisten toimijoiden kanssa. Pyrimme tekemään yhteistyötä eri tahojen kanssa urheilu-, kulttuuri-, kokous- ja juhlatapahtumien järjestämisessä ja näiden markkinoinnin ja myynnin toteuttamisessa”, sanovat yrittäjät Reino Kallio ja Anne Heiskanen.

”Olemme tyytyväisiä sopimukseen Linnosunin kanssa. Sen myötä Hotelli Tikkurilan hotelli- ja kahvilatoiminta saa osaavan omistajan, jonka tuella liiketoimintaa voidaan kehittää aktiivisesti muiden toimijoiden kanssa”, kertoo Harri Koivula, Vantin toimitusjohtajan sijainen ja samalla toivottaa menestystä Tikkurilan hotelli-, ravintola- ja kahvilatoiminnalle.

Tiedusteluihin vastaavat:

Harri Koivula
toimitusjohtajan sijainen
Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy
puh. 040 721 6934
harri.koivula@vantti.fi


Reino Kallio
toimitusjohtaja
Linnosun Oy
puh. 0500 415 425
reino.kallio@mulligans.fi