Vantissa vietetään valtakunnallista Puhtauspäivää

Vantissa vietetään valtakunnallista Puhtauspäivää

Tänään vietetään valtakunnallista Puhtauspäivää. Vantin toimitusjohtaja Liisa Sarjala kiittää jokaista lähes 400 Vantin laitoshuoltajaa, jotka kaikki tekevät merkityksellistä työtä kymmenien tuhansien ihmisten päivittäisessä arjessa Vantaalla yli 300 rakennuksessa. Vantin laitoshuoltajat varmistavat työllään, että rakennuksissa on turvallista ja terveellistä työskennellä ja että tilat ovat siistejä. Valtakunnallista Puhtauspäivää Liisa juhlisti kahvittelemalla tänään yrityspalvelukeskuksen Leijan laitoshuoltaja Raija Väyrysen kanssa.

Puhtauspäivä on SSTL Puhtausala ry:n järjestämä valtakunnallinen teemapäivä. Puhtauspäivän tavoitteena on tuoda esiin siivoojan työn merkitys yhteiskunnassamme.

Tutustu puhtauspäivään SSTL Puhtausala ryn: sivuilla:

https://puhtausala.fi/puhtauspaiva-2018

#puhtauspäivä #juhlitaanpuhtautta #kiitäsiivoojaa