Henkilötietojen käsittely Vantissa

Henkilötietojen käsittely Vantissa

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisessa informointiasiakirjassa kerrotaan miten Vantissa käsitellään henkilötietoja. Informointiasiakirjaan pääset tutustumaan tästäpdf, 230 kb. Rekisterikohtaisen tietosuojaselosteen saa pyydettäessä osoitteesta vantti.tietosuoja@vantti.fi

Jos haluat tarkistaa Vantissa olevat henkilötietosi, mene Vantaa-infoon jossa voit täyttää tietopyyntölomakkeen. Huomioithan, että lomake on palautettava henkilökohtaisen käynnin yhteydessä, jotta henkilöllisyytesi voidaan tarkistaa. Varaathan mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (passi, ajokortti, kuvallinen henkilökortti). Mikäli henkilöllisyyttäsi ei voida tarkistaa, tarkastuspyyntöä ei voida toteuttaa. Tästä syystä puhelimitse tai sähköpostilla tulleita tarkastuspyyntöjä ei voida käsitellä.

Vantaa-info:

Korso

Lumo, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa

Avoinna ma–to 9–17, pe 8–13

Myyrmäki

Myyrmäkitalo, Paalutori 3, 01600 Vantaa

Avoinna ma–to 7.45–18.15, pe 7.45–16

Tikkurila

Dixi, Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa

Avoinna ma–to 7.45–19, pe 7.45–16